Cum platesc online cartile electronice cu PayU?

Cartile electronice sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online oferite de PayU

In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.
In plus, NU veti plati niciun comision pentru cumparaturile realizate cu cardul si puteti pastra evidenta comenzilor online intr-un mod organizat si usor de accesat.

In continuare, va prezint 10 pasi care trebuiesc urmati pentru a comanda si plati online cartea electronica “3,000 de retete culinare deosebite“.
In mod asemanator, se procedeaza si pentru a comanda si celelalte carti electronice.

   1.     Alegeti cartea pe care doriti sa o comandati, apoi apasati linkul Cu plata prin card

 1. Veti ajungeintr-o pagina complet securizata , pe serverul PayU
  Aici, vi se va solicita sa introduceti datele personale (vezi figura alaturata)Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catredumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti.

Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre noi, nici de catre PayU. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va facefacturarea si livrarea. Adresa de email are importanta extrema deoarece informatiile legate decomanda si produsele comandate vor fi transmise via email.

O adresa de email incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului.

 1. Introduceti datele despre credit/debit cardDaca ati ales metoda de plata “Card credit/debit” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

  Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 2. Intr-o caseta noua, se vizualizeaza produsul cumparat:
  De exemplu: ” Carte electronica “3,000 de retete culinare deosebite”
  si pretul in EUR si RON.
 1. Apoi, apare o alta caseta cuadresa de facturare si adresa de livrare.Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, puteti mentiona acest lucru. Puteti edita si modifica aceste adrese (Editare date)

 

 1. In continuare, pe o pagina securizata introduceti datele cardului cu care doriti sa achitati contravaloarea comenzii

– numarul cardului;
– data expirarii;
– codul CVV2 sau CVC2 (in cazul in care cardul dumneavoastra are un astfel de cod);
– parola 3D secure (daca aveti un card inrolat in sistemul 3D Secure);
Prin sistemul 3D Secure nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment,
Toate aceste date sunt introduse direct in sistemele Visa si MasterCard.

In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic.
Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitatecunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sublicenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron.

 1. La final, vi se cere sa apasati un buton (Plaseaza comanda
 1. Dupa ce ati apasat butonul (Plaseaza comanda),  vi se cere sa introduceti MasterCard SecureCode
  (este o masura de securitate suplimentara).

Activarea acestui tip de protectie intareste siguranta utilizarii online a unui card. Parola 3D secure va protejeaza suplimentar in online, la fel ca PIN-ul in offline.

 

 1.  In ultima caseta, apare numele comerciantului, telefonul de asistenta Gratuita, NonStop si un baner in care se precizeaza ca plata online este  securizata prin Thawte.
 2. Daca informatiile furnizate sunt corecte si daca in contul de card aveti fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veti primi un mesaj de aprobare a tranzactiei. In acest moment suma aferenta tranzactiei este blocata (nu o puteti folosi), fara a fi inca debitata de pe cardul dumneavoastra
  Urmatorul ecran va multumeste pentru comanda online (vezi imaginea).

Comanda este incheiata in momentul in care plata este autorizata, procesata de sistemul ePayment iar comerciantul a confirmat livrarea produselor/serviciilor.

In acest moment, banii sunt transferati din contul Dvs. in contul ePayment, careincaseaza plata in numele si pe seama comerciantului.

Pana in acest stadiu, banii sunt blocati pe parcursul procesarii, insa nu sunt transferati.Obligatia Dvs de plata catre comerciant se stinge la momentul efectuarii platii catre ePayment.

In cateva minute, pe adresa de email pe care ati dat-o veti primi toate informatiilenecesare pentru downloadul cartii electronice si a Bonusurilor.

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata.
Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta.
Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin email.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusive cardurile virtuale Visa sau MasterCard.
Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Aici, veti gasi toate informatiile necesare despre modul cum veti primi si veti putea downloada cartile electronice si Bonusurile.