Termeni si conditii

Utilizarea site-ului implica acceptarea acestor Termeni si Conditii si a Politicii de Confidentialitate.

Magazinul online este proprietatea firmei:

Paunescu Dan Georgica I.F.

Sediul: Craiova, Jud. Dolj
Cod Unic de Inregistrare: 18383111
Of.Registrul Comertului:   F16/129/2006
Banca: BRD GSG, Sucursala Craiova

Facturarea si expedierea produselor Calivita se va face de catre:

S.C. California Fitness Romania S.R.L.

Sediul: Str. Intrarea Fortaretei, Nr, 4, Timisoara
Cod Unic de Inregistrare:RO8882432
Of.Registrul Comertului: J35/1369/1996

Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul site-ului fara o notificarea prealabila.
Acceptarea de a revedea periodic conditiile de utilizare si utilizarea ulterioara a site-ului dupa schimbarile prevazute in Conditiile de utilizare vor fi considerate o acceptare a acestor schimbari.

Descrierea serviciilor

Terapii-naturiste.com este un site de e-commerce care prezinta si vinde produse naturiste Calivita, carti electronice si CD-uri.
Cautam sa imbunatatim continuu calitatea serviciilor noastre acuratetea datelor de pe acest site, erorile aparute intamplator se pot datora greselilor de operare.
Nu ne asumam raspunderea pentru situatiile care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice.
Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul site-ului pe propria raspundere.

Obligatiile Terapii-naturiste.com

Administratorul site-ului va depune toate eforturile pentru functionarea in bune conditii a acestuia. Cu toate acestea, din varii motive pot exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp.
Administratorul site-ului nu este sub nici o forma responsabili pentru consecintele rezultate din achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau din oricare alt tip de colaborare care poate aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Acest site web, cursurile, cartile electronice si cd-urile prezentate sunt realizate doar pentru scopuri informationale si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.
Nu trebuie luate ca baza pentru nici o decizie sau actiune. Sunteti sfatuit sa consultati consilieri profesionisti în domeniul respectiv, cu privire la aplicabilitatea unui anume aspect al continutului.

Aceste informatii nu se pot substitui în nici un mod sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.
Nu trebuie sa folositi informatiile prezente în scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.

Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra sau unor consultanti de specialitate.

Situl ofera foarte multe informatii despre diverse afectiuni si despre tratamentul lor.
Asemenea informatii nu sunt menite a fi utilizate ca sfaturi medicale si nu constituie un substitut pentru sfatul unui doctor.
Daca aveti sau suspectati ca aveti probleme de sanatate, consultati de urgenta medicul de familie sau alt consultant medical calificat.

Obligatiile dumneavoastra

In utilizarea Terapii-naturiste.com, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, actuale, corecte si complete in momentul trimiterii comenzii.
Datele personale nu sunt folosite decat in scopul expedierii produselor.
Vezi politica de confidentialitate


Copyright

Continutul site-ului Terapii-naturiste.com este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul societatii a oricaror elemente de continut se pedepseste conform legilor in vigoare.

Conflicte

Autoritatile competente se vor ocupa de orice conflict survenit in urma unei fraude (accesarea neautorizata a adresei unui utilizator, modificarea continutului site, sabotarea functionarii serverului, etc)

Orice conflict aparut intrei societate si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale in vigoare din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Politica de securitate

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online oferite de ePayment.

Riscurile asociate unei plati online sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Va garantam securitatea sistemelor informatice.
Cititi “Politica de confidentialitate” ePayment pentru mai multe informatii despre subiect.

Epayment

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului 3D Secure aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz.
In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Cititi “Verified by Visa” si “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul 3D Secure.

 

Pentru orice observatii/nelamuriri va rog sa trimiteti un mesaj la adresa office[at]terapii-naturiste.com